Gravid - Omega3 = sant

Hej alla gravida - icke gravida kvinnor!!

Omega-3 för gravida kvinnor Modersmjölk innehåller omega-3 men mängden kan variera kraftigt. Det är framför allt DHA som är viktig för att barnets hjärna ska utvecklas och innehållet DHA i modersmjölken beror på moderns kostvanor. Mjölkersättning innehåller däremot ingen naturlig omega-3. Därför rekommenderar Världshälsoorganisationen i sin rapport från 1995 att det ska tillsättas 40 mg DHA per kilo av spädbarnets vikt för att den ska vara mer likvärdig vanlig modersmjölk. Komjölk innehåller knappt någon omega-3.

Eftersom att DHA finns i animalisk föda (fisk och skaldjur) så har kvinnor som är vegetarianer mindre DHA i sin mjölk än de som inte är vegetarianer (Reddy et al.). Inuiter som äter mycket fisk har i en jämförelse mycket höga nivåer DHA i sin bröstmjölk (Innis et al.). I en dansk undersökning (Olsen, Secher) av 8 729 gravida kvinnor undersöktes om det fanns något samband mellan intag av fisk och tidig födsel och låg födelsevikt. I studien konstaterades att en låg konsumtion av fisk kraftigt ökade risken för både tidig födsel och låg födelsevikt.

Det har också visats sig att barn som har blivit ammade i åtta månader eller mer har högre intelligens vid åtta och nio års ålder, bättre läsförståelse, matematisk förmåga och är mer studiemotiverade vid 10-13 års ålder, och får bättre resultat på högstadiets centralprov jämfört med barn som fått mjölkersättning. Detta enligt en studie från Nya Zeeland som pågått under 18 år (Horwood, Fergusson). Forskarna skriver att det är sannolikt att resultaten beror på de fleromättade fettsyrorna i bröstmjölken och i synnerhet DHA..

Dr. Barbara Levine säger att det är mycket viktigt för gravida och ammande kvinnor att äta tillräckligt med den långkedjade omega-3-fettsyran DHA, eftersom att den behövs för hjärnans uppbyggnad och ögonens utveckling. DHA är viktig för hjärnan under hela livet men extra viktig under slutskedet av graviditeten när fostrets hjärna utvecklas.

Vidare säger Levine att låga nivåer DHA kan leda till ADHD för barnet, och för modern kan det leda till ökad risk för depression efter förlossningen. Amerikanska kvinnor har lägst andel DHA i sin bröstmjölk och det beror sannolikt på låg fiskkonsumtion. När en kvinna är gravid och ammar för hon dessutom över sin DHA till barnet och får därför själv brist på den fettsyran. Därför anser Levine att kvinnor under denna period bör få i sig extra mycket DHA.

Hon säger också att hälsoexperter rekommenderar ett intag av fisk två till tre gånger i veckan, och får man inte i sig tillräckligt med fisk så kan man ta upp till 100 mg DHA per dag som kosttillskott. Svenska Dagbladet skriver i en artikel att forskare anser att gravida bör äta fisk och att restriktionerna för fiskkonsumtion bör tas bort. .

MEN - det gäller i så fall att få tag i fisk som kommer från sin naturliga miljö = HAVET. Uppfödd fisk innehåller definitivt nästan ingen Omega3 alls, pga animalisk utfodring.

  •  Ren fiskolja som inte innehåller toxiner, föroreningar eller tungmetaller.

  •  Innehåller krillolja som ger många fördelar: - Höga bioaktiva EPA- och DHA-fettsyror. - Innehåller den kraftfulla       antioxidanten karotenoidastaxantin. - Innehåller en unik flavonoid, den första flavonoiden som inte utvunnits från växter och alger.

  • Innehåller naturlig citronolja som ger en behaglig doft och minimal fisksmak. ingredienser Euphasia pacifica, även känd som krill, ett litet räkliknande skaldjur som finns i rikliga mängder i vattnen utanför Vancouver Island, Ryssland, Ukraina, Antarktis och Japan.

  • Några av fördelarna med Neptune Krill OilTM är att den innehåller en unik och naturlig kombination av fosfolipider med höga halter av EPA och DHA, naturligt förekommande kraftfulla antioxidanter som A- och E-vitamin och astaxanthin samt fettsyrorna omega-3 och omega-9 (oljesyra).

  • Krilloljan har ett idealiskt förhållande mellan omega-3 och omega-6 på cirka 15:1. Oljan innehåller också unika flavonoid- och karotenoidantioxidanter som är upp till 550 gånger starkare än E-vitamin.
Som alltid, fråga mig om ni vill veta mer

Janne

Hjälp mot depression

Hej,

Mer info om den ack så nödvändiga såväl som nyttiga Omega-3 oljan.

Ytterligare en studie visar att fet fisk eller tillskott av fiskolja med omega-3 lindrar symptom på depression. För att nå slutsatsen gick University of Sydney igenom all publicerad forskning.

Resultatet är publicerat i Nutrition & Dietetics.

Forskarna gick igenom all forskning som har publicerats avseende sambandet mellan kost och depression.


- Vi har hittat bevis för att fleromättade omega-3 fettsyror i kosten kan bidra till ett eventuellt långsiktigt tillfrisknande från depression. Detta är definitivt ett värdefullt bidrag till en psykosocial och farmakologisk behandling av depression, berättar Dr Dianne Volker vid Sydney University i ett förberett uttalande.


Resultaten visar att det är viktigt att bibehålla en god diet. Depression i sig är en sjukdom där brist på "psykiskenergi" naturligt kan göra det svårt att bibehålla en hälsosam diet. Forskarna pekar på att kosttillskott av fiskolja i kosten är ett alternativ till att äta fet fisk naturligt rik på omega-3.


En enkel Test jag ber er göra

Hej ni där ute,

Bolaget jag arbetar med ( NUSKIN ) började 1984 med att tillverka/saluföra produkter under idéen "all of the good, none of the bad". Alltså tvärtemot vad alla då gjorde, att blanda in bensin/oljeslaggprodukter för att "fylla" ut sina flaskor innehållande schampo, flytande tvål, crèmer  mm.

Än idag fuskar "skönhetsindustrin" något enormt.

Märken som Nivea, Barnängen, Dove osv osv innehåller alla så kallade mineraloljor, på hyn känns det mjukt, men i själva verket täpps våra porer igen som om de vore inlindade i gladpack. Det tar ca 8 timmar innan det går bort, och då kanske vi duschar, smörjer in oss igen - när ska huden/hårbotten hinna andas???

Nu till testen ni kan göra:

Ta tandkräm, schampo, natt/dagcrème (lite bara) i ett glas med vanligt vatten, rör om med en sked, och låt det gå ca en halv timme. Är inte glasets vatten klart - utan klumpar eller att det ser ut som utspädd mjölk så - är innehållet inklusive mineraloljor vilket INTE är bra för kroppens utsida. Jmfr transfetter för insidan.

Till sist, Du kanske lägger ner lite mer pengar på en ansiktscreme, men köper schampot på Coop för 30 kr flaskan typ, då kan du sluta köpa den dyra cremen också!!

Men det finns en del schysta produkter på marknaden men det är få eller så är de svindyra för det kostar att ha produkter som inte innehåller dåliga ingredienser, när man gör som man alltid gjort.

Varför är det så här??

1. Tillverkare ska ha X % av kakan
2. Nationell distributör - %
3. Regional distributör - %
4. Grossist - %
5. Återförsäljare - %
6. Konsument                                

Plus reklam i tidningar, tv, bio, internet osv osv

Testa och berätta gärna hur det gick med era produkter!!

Till sist ett klipp från webben, om mineraloljor

Mineraloljan blockerar mellan 40 och 60 % av hudens porer, vilket försämrar hudens naturliga återfettning. Det är därför du blir beroende av t.ex. cerat för att fetta in huden. Det lömska är att det känns bra för stunden.

Andra användningsområden för mineralolja är till bilmotorer och som symaskinsolja.

Sandra Kleinaus studie från 1993 visar att paraffinolja lagras i kroppen och kan ge ledgångsreumatism. När hon strök mineralolja på huden på råttor, så visade det sig att huden tog upp mineraloljan.

Aspects of Adjuvants in Experimental Arthritis and Autoimmunity. By Sandra Kleinau 1993. ISBN 91-554-3177-1 Studie där man fastställt att mineralolja orsakat ledinflammation på råttor. (Engelska) Common commercial cosmetic products induce arthritis in the DA rat.

Doktorsavhandling vid Karolinska Institutet som visar på sambandet mellan mineralolja och ledinflammation. (Engelska) Aspects of the role of mineral oil as immunological adjuvants in rheumatoid arthritis.

Lycka till

Janne



Maten vår värsta fiende!!

DÖDSFIENDEN - MATEN


Aftonbladet.se ansvarar inte för det som står i bloggarna.


Krigskorrespondenten Johanne Hildebrandt fyllde 44 år och insåg att hon står mitt ute på ett slagfält.
Fienderna rökning, stress, mat och alkohol har smugit sig på, förgiftat och skadat hennes kropp och intagit hennes hjärna.
Nu är det hög tid att gå till motangrepp.

I artikelserien "Kriget mot mig själv" har hon kommit fram till många svenskars bästa vän - och största fiende: Maten.


Morfar dog av en hjärtattack när han plockade hjortron. Han hittades djupt inne i skogen och ingen vet hur länge han låg där ensam innan han dog.

Han var helt åderförkalkad. Jag kunde knappt tro att det var sant, morfar var inte överviktig och rörde alltid på sig.

Men många har dött av hjärt- och kärlsjukdomar i min släkt, på båda sidorna.

I det genetiska lotteriet har jag förmodligen dragit en nitlott.


Perioder med mycket stress, hög konsumtion av mikromat och 30 års rökande har inte heller direkt förbättrat hälsoläget.

För det är just dåliga gener i kombination med övervikt, rökning, stillasittande, högt blodtryck, stress och/eller dålig mat som gör att ådrorna slaggar igen och sliter ut hjärtat. För dem som blir sjuka är oddsen att överleva dåliga, nästan två tredjedelar dör.


Lyckligtvis promenerar jag varje dag och gillar att äta grönsaker och makrill, små dagliga vanor som företagssköterskan hävdar är skälet till mina relativt bra blodvärden. Dessutom har jag inga anlag till övervikt.

De senaste tjugo åren har en fetmaepidemi exploderat i Sverige.


Var tredje svensk är överviktig, en halv miljon lider av fetma.

Orsaken till detta skylls på gener, livsstil, miljöfaktorer och arv. Charlotte Erlanson-Albertsson professor i medicinsk och fysio-logisk kemi hävdar att orsaken beror på den koncentrerade, fiberlösa mat som produceras.

- Fett och socker är som en drog för kroppen, fullt jämförbart med alkohol eller nikotin, säger hon.

Fett är ångestdämpande och utlöser en kaskad av mättnadshormoner så att man blir slö och belåten, som ett nyammat barn.


OK så skriver alltså korrespondenten i Aftonbladet om att MATEN kanske är vår största fiende!!


Mat som vi idag äter, köper är ofta av ganska dålig kvalitet, (vad gäller näringsinnehåll framförallt).


Vi har idag inte TID (anser vi) till att köpa bra varor, vi har inte tid att tillaga maten då vi oftast heltidsjobbar osv osv.


Vi gör som Johanne ovan, knaprar lite grönsaker och eller en och annan fet fisk - yes nu sköter jag kroppen bra!! - men det räcker sällan!!


Grönsakerna är oftast fraktade över halva jordklotet, besprutade och därmed oftast totalt OVERKSAMMA i sin nyttighet.


Att vi sen också MÅSTE  få i oss tämligen stora mängder av OLIKA grönsaker för att uppnå en total nyttighets dos per dag gör att det är svårt. Vissa grönsaker ska kokas, andra inte och spenat som är nyttigt måste intas i så stora doser att vi bara inte anar hur mycket.


Fisken sen, en stor procent föds idag upp i "odlingar" mao stålnätsburar där fisken får animalisk föda, dvs mat som är avsett för landgående djur. Äter fisk i det fria annat än maritim föda?? Nej. Alltså är exvis laxen som är uppfödd inte speciellt nyttig och dessutom oftast fullsprutat med färgämne för att inte vara helt grå som den blir när den är uppfödd på animalisk föda.


Vad göra då??


Det finns tyvärr bara 2 vägar;


  1. köp ekologiskt, och fisk från havet. Dock kommer mängden av grönsaker/frukt som krävs bli VÄLDIGT dyrt för att få alla nödvändiga mineraler och vitaminer.

  1. Börja äta ett tillskott som är heltäckande och garanterat fritt från allt fusk och skadligheter. Dessutom med en garanti att om inte dina mätvärden (via en patenterad scanner) går upp inom 3 månader så får du pengarna tillbaka. I tillägg anser jag att alla behöver ett rent OMEGA 3 tillskott också, INTE på nermald fiskrens utan från sardiner och krill (små räkor som valar äter). Priset för detta ligger på ca 25 kr per dag.
















LifePak®


LifePak är ett omfattande näringsprogram för vuxna över 18 år som innehåller optimala kvantiteter av alla livsviktiga och allmänt välgörande näringsämnen för långsiktig hälsa och välmående.

LifePak inriktar sig på följande 7 viktiga områden:
1) Korrigerar näringsbrister
2) Innehåller balanserad näring för benstommen
3) Stärker immunförsvaret
4) Balanserar blodsockernivån
5) Stöder hjärtkärlfunktionen
6) Stöder cellgenerering och motverkar åldrande
7) Stärker och underhåller antioxidantskyddet


användning


Rekommenderad dos för vuxna - för optimal effekt ta två påsar dagligen: Ta innehållet i en (1) påse LifePak med 240 ml vätska tillsammans med morgon- och kvällsmål. Varje påse innehåller fyra (4) tabletter med vitamin-, mineral- och fytonäring.

VARNING: Denna produkt innehåller vitamin A. Använd inte produkten om du är gravid, eller sannolikt kommer att bli gravid, utan föreskrift från läkare eller mödravårdscentral. Diabetiker, personer med låg blodsockerhalt och personer med konstaterade sjukdomsbesvär bör rådgöra med läkare innan de börjar använda kosttillskott. Använd inte produkten om plastfilmen är skadad eller saknas, eller om förpackningen är bruten. Förvaras torrt och svalt. Detta kosttillskott är inte avsett för barn.

Pharmanex standard Kombinationen av högkvalitativa ingredienser, kvalificerade producenter, certifierad oberoende laboratorieverifikation och en kontinuerlig satsning på att ta fram produkter av högsta kvalitet försäkrar våra representanter och konsumenter om bästa möjliga produkter i branschen. LifePak innehåller garanterat inget salt, socker, vete, mjölkprodukter, artificiella konserveringsmedel, färg- eller smakämnen. Vitaminer och mineraler i Pharmanex produkter uppfyller kraven och riktlinjerna enligt United States Pharmacopoeia (USP) och/eller Food Chemicals Codex (FCC) där det är tillämpbart. Alla ingredienser är renhetstestade och garanterat fria från bl.a. salmonella, E coli och andra former av kolibakterier, stafylococcus aureus, jäst, mögel och rester av bekämpningsmedel. Våra tillverkare genomgår en detaljerad urvals- och utvärderingsprocess för att garantera att de verkar i enlighet med Good Manufacturing Practice (GMP) enligt Food and Drug Administrations (FDA) riktlinjer. Innehåller inte vete, mjölkprodukter eller tillsatser av salt eller socker. Inga konserveringsmedel, artificiella färg- eller smakämnen. Denna produkt innehåller inga genmodifierade organismer (GMO).


fördelar


Erbjuder en omfattande näringsmässig grund som du kan använda för att bygga ditt personliga näringsbehov på.

  • Speciellt framtaget med en mängd antioxidanter med bl.a. C- och E-vitamin för att stödja kroppens eget antioxidantförsvar
  • Biotillgängliga multivitaminer, inklusive balanserade B-vitaminer och E-vitamin
  • LifePak innehåller en livsviktig mineralsammansättning inklusive selen, zink, koppar och mangan
  • Fytonäringsämnen från antioxidanter i form av karotenoider (betakaroten, lutein och lykopen) och flavonoider (catechiner i grönt te, bioflavonoiderna druvkärneextrakt och quercetin)
  • Innehåller omfattande näringsämnen för skelettet, inklusive mineraler såsom kalcium, magnesium, D- och K-vitamin
  • Komplett sammansättning av spårämnen; kalcium, magnesium och järn


  

  

  

ingredienser


Näringsämnen som riktar sig mot åldrandeprocessen:

  • Inkluderar Pharmanex patenterade extrakt av grönt te (Tegreen 97) med catechiner
  • Alfaliponsyra, viktig åldershämmande näring
  • Inkluderar lykopen, ett fettlöslig karotenoid med kraftulla antioxidant- och DNA-skyddande effekter.
  • Druvkärneextrakt med antocyaninsammansättningar som är viktiga antioxidanter
  • Förbättrad B-vitaminformel för ökad energiproduktion
  • Större mängd av spårämnena selen och mangan
  • Innehåller numera kisel, ett spårämne som stöder en frisk benstomme
  • Tillsats av cholin och inositol som finns naturligt i kroppen och hjälper till vid bildandet av viktiga sammansättningar





Läs mer på [email protected]


Janne


Trött på rynkor - eller vill du bromsa åldrandet i ansiktet??

Vad är Galvanic Spa?

Galvanic Spa ™ II är bland dom största hemligheterna inom hudvård i hemmet. Galvanic Spa ™ II är en liten, smart och kraftfull apparat med patenterad teknologi. Galvanic Spa ger dig spa-teknologien tillgänglig i ditt eget hem - när du vill!

Galvanic Spa ™ II finns med tre utbytbara elektroder. En för ansiktet, en för huvudbotten och en för kroppen. Varje elektrod används tillsammans med special designade behandlingsprodukter som ger optimal näring till varje del av kroppen.

 

Hur fungerar Galvanic Spa?

Den här patentbeskyddade , apparaten använder självjusterande, galvanisk ström (låg strömstyrka) för att få optimal effekt av dom aktiva ingredienserna i produkterna - produkter för rengörning, fukt, cirkulation och glöd.

Den varsamma massagen du får med varje elektrod till Galvanic Spa ™ II (ansikte, kropp, huvudbotten), kombinerat med dom galvaniska strömmarna, förbättras hudens cirkulation och sänder viktiga näringsämnen in i dom yttre hudlagren.

Vilka resultat kan jag förvänta mig med Galvanic Spa ™ II?

Likadant som med andra hudvårds-produkter så kommer resultaten variera från person till person. Vår erfaring är att alla som använder Galvanic Spa-behandlingar kommer att se förbättringar i vanliga problemområden efter endast én behandling!

Vi har Upptäckt att den här apparaten har möjligheten till att dramatiskt förbättra rynkor och linjer efter endast én behandling. Det är anledningen till att vi med "glimten i ögat" kallar apparaten för....

"Världens minsta rynkstrykjärn"


Jag trodde jag var frisk - tills....

Under hela mitt liv har jag nog ansett att jag levt ett hyggligt "friskt" liv, motion, ätit ok och inte stressat ihjäl mig.

Innan år 2003 så hade jag dessutom i 2 år ätit ett kosttillskott vid namn ENOMDAN, för män i min ålder, ALLA nödvändiga vitaminer skulle finnas i denna produkt för att man skulle ha ett gott skydd.

I mars 2003 var jag för " 2:a " gången någonsin ute och åkte långfärdsskridskor (med min bror som tur var) och vi var nästan framme vid slutpunkten för dagens åkning när jag tappade balansen och föll. Vi killar kan ju bara tänka på en sak åt gången så jag kommer ihåg att tanken i huvudet var;

Håll benen raka så att inte knät vrids vid fallet!!! Bra men med det fokuset så glömde jag helt att sätta ner händerna i isen så fallet blev hårt och ödesstigert. Lårbenshalsen gick av - shit vad ont det gjorde. Där låg man tills ambulanskillar och brandmän kom och körde iväg mig till Danderyds sjukhus.

Lite morfin (eller ganska mycket morfin, men inte tyckte jag det tog speciellt, det gjorde hyggligt ont ändå)

Lång rehab började och senare visade det att jag var halvklent utrustad i benstommen mao jag behövde mer kalk och Dvitamin.

Ganska exakt 1 år senare stod jag med familjen i Miami då jag upptäckte en stor knöl på halsen, som om jag hade en typ golfboll på insidan.  Hmm en böld? En cysta?? Eller ???

Tyvärr visade det sig vara en elakartad form av cancer som satt i halsen, som tur var i oturen hade den synliga "bollen/dottersvulsten" vänligheten att växa utåt då mamma cancer satt längre in, väldigt nära mitt talcenter/stämband.

Operationer och strålning följde i 3 månader, man pendlade mellan hopp och förtvivlan men nu drygt 4,5 år senare så verkar det gått bra. Jag kan både gå och prata (inte samtidigt givetvis) så i sommar blir jag friskskriven.

2005 ( 1 år efter cancern ) träffade jag en gammal bekant som då arbetat med företaget Nuskin Corp. och vi pratade om både det ena och det andra men halkade in på min situation de senaste åren vad gällde hälsan.

För att göra historien lite kortare så fick jag snabbt klart för mig via en mätning av mitt cellskydd via en scanner  som mäter vilket cellskydd vi har att jag i stort sett inte hade mycket skydd alls. Jag mätte ett värde på 13000 (man bör ha + 50000 för att ha ett gott skydd). Jag började då äta deras kosttillskott, och har sedan dess kommit upp i ett värde på över 60000. Jag är piggare, min hy har blivit slätare och jag känner att jag idag har ett gott skydd mot cellförändringar.

Cancer är till att börja med en cellförändring.

Här kan du läsa mer om denna Scanner jag mätt mina värden med,

 http://www.nuskin.com/intercom/editorial.do?contentId=eu.px.scanner.score.info

Efter detta har jag också börjat att jobba med detta företag och kommer att fortsätta skriva om egna och andras upplevelser här på bloggen.

Janne

Age loc - Världsnyhet i Anti Aging

Titta på videon som visar på vad detta handlar om. Använd Internet Explorer då ni tittar på länken, Firefox fungerar inte lika bra.

http://www.maxcast.com/ageloc_europe

Sen läs detta:

Genombrottet med arNOX


Det är inte konstigt om du inte hört talas om arNOX - och har du det - kanske du inte tillhör den lilla skara som förstått vidden av det hela. Jag har svårt att sitta still när jag inser vilket ENORMT genombrott arNOX är. ArNOX enzymet (googla gärna arNOX och AgeLoc) har upptäckts av forskare på Nu Skin i samarbete med Purdue Universitetet och som numera hanteras på Harvard Universitetet.


Så för att göra det så enkelt som möjligt ska jag göra en jämförelse med kolesterol för att dra några paralleller för att sätta arNOX i rätt perspektiv, men först vill jag påpeka att AgeLoc inte är medicin - och därmed kommer inte några medicinska påståenden göras.


ArNOX enzymet genererar enorma mängder av fria radikaler i huden som förstör din produktion av elastin. Dessa skador gör att huden åldras. I kliniska studier har det visat sig att vissa individer med höga nivåer av arNOX ser 7 år äldre ut än vad de faktiskt är medan individer med låga nivåer arNOX ser 7 år yngre ut än de är i verkligheten. Alltså en skillnad på 14 år - och jag vet ju vilken grupp jag vill tillhöra.


Nu Skin äger rättigheterna till dessa vetenskapliga upptäckter och inget annat företag har rätt att använda namnet arNOX eller ens göra hänvisningar till arNOX.


Jämförelse 1


Tänk om ett enda företag upptäckte kolesterolet och inget annat företag i hela världen får använda namnet kolesterol eller hänvisa till det.


Nu Skin är det enda företaget i världen som får använda namnet arNOX och har ensamrätten till lösningen (Ageloc).


Jämförelse 2


Kolesterol produceras i din kropp (i levern) när enzymer reagerar. Botemedlet för högt kolesterol kallas HMG-CoA reduktashämmare - eller mer känt som statiner. Statiner avbryter enzymernas reaktioner.

ArNOX produceras också i din kropp när enzymer reagerar i din hud. AgeLoc innehåller patenterade ingredienser som avbryter enzymernas aktiviteter.


Jämförelse 3


Ungefär 30 % av alla människor över 45 år har högt kolesterolvärde. Uppskattningsvis har mindre än hälften av befolkningen testat sig för kolesterolet. Alltså vet inte alla om de har problem med kolesterolet eller inte. Förra året uppskattades omsättningen i "kolesterol-industrin" till ca 240 miljarder kronor. (En miljard = 1000 miljoner)


Alla människor, dvs 100 %, över 45 år åldras och var och en som ser sig i spegeln kan konstatera faktum. De åldras och det syns. De tittar på sina föräldrar och ser sin egen framtid. Anti-aging industrin kommer snart att kunna omsätta en biljon. (En biljon = 1000 miljarder)
Och vi har inte en enda konkurrent inom AgeLoc kategorin.


Jämförelse 4


Kolesterolindustrin och i princip hela hälsobranschen drivs av rädsla. Med för högt kolesterol kan du dö av hjärtattack.


Anti-Agingbranschen drivs av fåfänga, som är världens enklaste att sälja - alla vill se snygga ut. Varför skulle annars klädbutiker (!) i Sverige marknadsföra hudvård?


Jämförelse 5


Det finns tusentals företag som tjänar tusentals miljoner för påståenden om att deras tabletter, smör, grädde och chips sänker kolesterolet.  (säger de i alla fall - ofta utan belägg).


Nu Skin äger rättigheterna till arNOX. INGET ANNAT FÖRETAG i hela världen under de nästkommande 18 åren (!) får använda namnet eller AgeLoc formulan.


Alltså:


Alla borstar tänderna varje dag - för att förebygga problem och känna fräschheten. Alltså är det inte krångligare att ta hand om huden för att förebygga problem och känna sig fräsch.


Du har kanske noterat att Nu Skin har växt månad för månad i år - trots den värsta finansiella krisen i bl a USA på 20 år där deras regering har tvingats ta över flera banker för att det inte ska bli kaos.

Visst låter det oerhört spännande??  Vill du veta mer? Hör gärna av dig på [email protected]  eller på 0705-549 545

Jan Christophe


Icedancer, din bästa vän när fötterna/benen - är trötta eller ömma

Denna snabbabsorberande gel kladdar inte och kyler och lugnar trötta, värkande ben. Ice Dancer innehåller en uppfriskande kombination av hästkastanj, pepparmyntsolja och vildmynta och dina ben kommer att kännas som nya igen när denna gelé smälter in i huden.  Denna snabbabsorberande gel kladdar inte och kyler och lugnar trötta, värkande ben. Ice Dancer innehåller en uppfriskande kombination av hästkastanj, pepparmyntsolja och vildmynta och dina ben kommer att kännas som nya igen när denna gelé smälter in i huden.

RSS 2.0