Kliar det i hårbotten?

Orsaken till klåda kan givetvis bero på mycket, stress, någon form av sjukdom och ibland/ofta pga undermåliga produkter såsom schampo/duschkräm för 20 kr flaskan.

Jag säger INTE att Dyrt = bra men de hyllmeter med familjeschampo mm ÄR dåliga.

En bekant till mig berättade för ett tag sedan att hon hade svårt att sova pga kliandet i hårbotten. Hon märkte det mest då hon sov (kuddens värme gör ju sitt ).

Hon provade då en kombination som jag själv använder, +          

Den blå flaskan är ett basschampo som stärker håret och ger det fukt, nr 2 är ett mer  terapeutiskt botaniskt schampo som effektivt behandlar mjäll och andra åkommor i hårbotten. Rengör varsamt med balsameffekt och gör håret skinande blankt. 

Efter 2 tvättar med dessa 2 (nr 2 schampot får sitta i håret i ca 2 minuter innan urskjöljning) så är hon i stort sett besvärsfri.

Personligen använder jag också dessa 2 kombinationer, då jag tidigare måste applicera en stark medicinsk lösning i hårbotten som fungerade men jag gillar inte tänket med starka cortisonsaker i min hud varje dag.  Jag håller mitt hårproblem i schack tack vare dessa produkter (psoriasis i hårbotten).

http://janne.mynuskin.com

Ha en bra dag, 

Janne

 

Frozen shoulder - vad är det?

Hej,

Jo det är ett namn på en åkomma som kan drabba "oss" alla i främst 40+ åldern och där expertisen hävdar att om man är högerhänt så får man oftast detta i vänster axel och vice versa. Det varar i upp till 3-4 år och helt bra blir man sällan.

Man kan ta värktabletter / få coritson spruta i axelleden / gå till sjukgymnast mm mm.

Jag fick detta för några år sedan, och det gjorde ont, det gick inte att lyfta armen ovanför axelleden, utan stor smärta. Spela squash mm var bara att glömma - hemska tanke.

Gick till diverse yrkesutövare såsom naprapat, sjukgymast men icke det hjälpte inte (denna gång).

Hamnade hos en läkare som magnetröntgade axeln och sa att sannolikt hade jag fått detta som "plåster på såren" via min strålbehandling i halsregionen (hm axeln sitter ju lite längre ner??).

Vips så blev axeln snart bättre och glad var jag, ca ett halvt år senare så kom symptomen tillbaka i Vänster axel. Ny spruta och ny rörlighet.

Nu gillar jag inte tanken att få cortison in axlarna varje år i 30+ år till så vad kan man göra?? För det var SÄKERT sa doktorn att det kommer igen....

När jag började nyttja Nuskins produkter så innebär det att jag dagligen äter bl.a. Marine Omega  (Omega 3 från havet och i en hög koncentrationsnivå) vilket sas bl.a. ge antiinflammatorisk effekt och öka rörlighet i leder mm.

Så för ca 1 år sedan (har ätit dessa tillskott bl.a. i över 2 år) fick jag tillbaka den där krypande stelhetskänslan i höger axel som jag vet vad den betyder. Jag ökade då dosen till den dubbla mot vad jag vanligen äter, från 4 kapslar till 8 om dagen och efter 1 vecka kände jag inget besvär i axeln så då gick jag ner i dos igen.

I förra veckan kom lite av stelheten tillbaka, samma procedur igen och nu är obehaget / smärtan borta igen.

De flesta av oss behöver tillskott i någon form, jag kan bara berätta vad jag själv upplevt!!

Janne

Ytterligare bevis för Nuskins kompetens och verktyg som visar fakta


Galvanic Spa i TV igen - CBS Miami


RSS 2.0