Kul läsning??

Hund med orange kuvert i munnen


Ni har väl också fått hem detta kuvert?

Jo jo, aldrig har jag blivit så motiverad att jobba hårdare fy F.N vad tunt det kommer att bli i plånboken vid 65!!

Oavsett om DU är 20 eller 40 eller 55 så kommer det att bli tufft. Ok några av de större företagsledarna eller någon i fotbollsligorna har säkert en ev. buffert när de blir äldre men de flesta löntagarna dvs du och dina flesta kompisar har ett 9-5 jobb I BÄSTA  fall, eller så tillhör ni dem som blir permitterade..

Ok lek med tanken, ni HAR ett jobb alla år mellan 20-65 inte topplön inte pyttelön heller, så kommer du att få bra mycket mindre i pension vid 65.

Vad kan man göra?

Ok efter att hyran, avbetalningarna, maten och kläder mm är betalda hur många tusen i månaden har du råd att bettala till en pensionsförsäkring?? Visst är du 20 så behöver det inte vara så mycket, men säg minst 1000 per månad i 45 år lär behövas för att få ett märkbart tillskott vid 65.

Eller så startar man eget. Vad göra där då?

Starta butik? Visst, lokalhyra, inredning, kassa apparat, kontokortsapparat, produkter vad kostar det?
Sälja dataprylar, eller mobiltelefoner? Samma där, och DE branscherna har dödat återförsäljarledet med webshopar direkt från de stora leverantörerna.

Fråga mig, jag har ett oerhört intressant upplägg, flera världspatent, som varar i 20-25 år till, oerhört blygsam uppstartskostnad (kan i stort sett börja vid 0 kr) men realistiskt säg 5-10000 kr. Inga lager, egen webshop, och himlen är gränsen (givetvis måste man göra något men inget egentligen mer än att prata med folk)

Intresserad?

Hör av dig/er  till [email protected]

God afton

Janne

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0