Hur skyddad är Du och Dina celler?? Blir du ofta krasslig?

Hej,


Denna världspatenterade produkt kan mäta ditt Antioxidantvärde, alltså vilket skydd dina celler har mot "fria radikaler".

Fria radikaler i stor mängd är inte bra, och kan utan ett skydd i form av tillräckligt mycket antioxidanter skada människans DNA....

Likna gärna detta vid hur bra brandvägg/antivirus skydd Din dator har?? Alla har i regel ett bra skydd för sin dator, MEN hur är det med Din kropp??

Kommentarer
Postat av: Valley Girl

Hej igen! Jo här i Kalifornien hamnade jag "av en slump", även fast jag inte tror att saker är en slump förstås! Min man är från Santa Monica och vi träffades genom en gemensam kompis. Jag har varit jobbsökande sen i januari.



Vad för typ av sköldkörtelmedicin tar du? Hur många olika behandlingar finns det egentligen? Jag har överaktiv sådan och jag måste testa värdena regelbundet; just nu är det ok, men lite på gränsen. Hoppas bara jag slipper medicinera igen!



Ja, nu blev jag nyfiken på hur mitt antioxidantvärde är, men jag tippar att det är ganska bra med tanke på att jag varit vegetarian i drygt 10 år och undviker för mkt socker och fett i maten, röker/dricker inte, samt motionerar. Tar vetegräspulver i vatten varje dag, det hjälper otroligt snabbt för ph-balansen, sen dricker jag (oftast) ett par pressade citroner i vatten. Jorå, folk tror jag är 9 år yngre än jag är så lite antioxidanter bör jag ju ha, fast det skadar ju inte att testa produkten! När jag har en fast inkomst så ska jag kolla in det. Numera är det de vanliga räkningarna som går före allting annat...



Ha det bra och lycka till med businessen!

2009-02-21 @ 06:26:28
URL: http://vardagsprat.wordpress.com
Postat av: Mamma Melissa

Gud så smart! Nästa grej på önskelistan! Helt klart!



Och nu ligger del 2 av resan upplagd på bloggen;.)

2009-02-23 @ 20:15:55
URL: http://mammamelissa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0